Het concept van Michaël Simeon

Aangepast advies en persoonlijke stijltips bij haarkleuring of aanmeten van een nieuwe coupe

Bij Michaël Simeon is uw specialist in haarkleuring. Wij gaan tot het uiterste om u een persoonlijke en ontspannende service te bieden. Uw bezoek aan één van onze kapsalons moet een moment zijn van puur genot. Ons professioneel advies zal u helpen bij het maken van de juiste keuzes inzake een nieuwe coupe of haarkleur

Onze wachttijden worden steeds tot een minimum herleid, dankzij onze inzet op flexibiliteit en een goed teambeheer. Voor aangepast advies en persoonlijke stijltips kan u steeds rekenen op goed opgeleide en professionele medewerkers. Zij staan borg voor een persoonlijke diagnose en begeleiden u bij uw keuze voor een optimale verzorging en ideale haarsnit.

Ook op technologisch vlak wil Michael Simeon zijn klanten verwennen. Dankzij de beschikbaarheid van iPad’s en een gratis wifi-verbinding krijgt u als klant tijdens uw bezoek aan deze kapper toegang tot de meest recente haar- en stijltrends, maar – afhankelijk van uw eigen verwachtingen - ook tot de laatste gossips, games en fun,…

Wil u nog intenser ontspannen, dan kan u bij ons ook terecht voor een deugddoende massage. Maak nu een afspraak of bekijk onze tarieven.

Wij beseffen hoe belangrijk en moeilijk het kan zijn om de juiste keuzes te maken en de laatste nieuwe trends te volgen.

Om u bij uw keuze te helpen, biedt kapsalon Michaël Simeon u een unieke en innovatieve service:

Bent u slechts 99% tevreden met uw nieuwe haarkleur of stijlkeuze? Geen probleem, wij ontvangen u met plezier om kosteloos uw kleur of snit opnieuw aan te passen, totdat u zich volledig kan vinden in uw nieuwe look.

Ons professioneel advies zal u helpen bij het maken van de juiste keuzes